Nu ook blokfluitlessen bij fanfare Juliana

Nu ook blokfluit lessen bij fanfare Juliana!

De blokfluit is een heel leuk instrument om te beginnen met muziek maken. Al snel kan een leuk liedje gefloten worden en tijdens het spelen wordt ook gelijk het noten lezen geleerd! Een aantal jaren geleden werd er tijdens de AMV lessen op de basisschool gespeeld op de blokfluit. Nu is er natuurlijk de Blazersklas in groep 5 waar gespeeld wordt op een echte fanfare instrument! Echter werd er de afgelopen jaren nog regelmatig gevraagd naar blokfluit lessen bij de fanfare.  Vanaf de herfstvakantie wordt dit mogelijk! Bij genoeg aanmeldingen zal na de herfstvakantie gestart worden met een serie van 15 lessen op de woensdagmiddag (tot aan de voorjaarsvakantie) in het dorpshuis. De lessen zullen worden gegeven door Richard Vrijhoef (ook bekend als meester Richard van de blazersklas, en dirigent van de fanfare) en speciaal gericht zijn op kinderen die in groep 3 of 4 zitten.  Na de voorjaarsvakantie is er de mogelijkheid om door te gaan met de lessen, eventueel kunnen dan ook nieuwe leerlingen starten.  De kosten voor de 1e serie lessen bedragen €75,- dit is inclusief een leenblokfluit en een muziekboekje. Voor aanmeldingen en meer informatie stuur een e-mail naar julianastompwijk@gmail.com of  neem contact op met Gerda van der Helm (06-83595916)

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana