Oproep aan alle Stompwijkers: Trek de Salamander over de streep!

salamander

Oproep aan alle Stompwijkers: TREK DE SALAMANDER OVER DE STREEP!

Onlangs is Molen De Salamander, het icoon van Leidschendam, genomineerd voor de BankGiro Loterij Molenprijs 2014. Met de Molenprijs kan het huidige molenaarshuisje worden vervangen door een groter, multifunctioneel onderkomen met daarin een educatief centrum. Als enige genomineerde molen in Zuid-Holland èn als enige houtzaagmolen in Nederland.

Samen met 4 andere molens in Nederland strijdt De Salamander in september 2014 om een bedrag van 50.000 euro. Voor bestuur, molenaars en vrijwilligers een enorme uitdaging om deze publieksprijs binnen te halen!

Heel Stompwijk stemt natuurlijk ook!

Ga de uitdaging aan en Stem op Molen De Salamander! Met een paar muisklikken helpt ook heel Stompwijk De Salamander. Ga naar www.molenprijs.nl/leidschendam.php en breng uw stem uit.

U maakt dan kans op een weekend voor 2 personen in De Oliemolen in Heerlen.

U kunt u stemmen tot 30 september, 12.00 uur. Elke stem levert € 1,— op voor het project.

Let op: Iedere stem is een euro waard

Dit jaar doneren de stemmers met hun stem direct 1 euro aan het molenproject van hun voorkeur. De molenprojecten die de hoofdprijs mislopen, krijgen het aantal verzamelde stemmen in euro’s uitgekeerd.

Meer weten: www.molendesalamander.nl