Bas Paardekooper live bij Midvliet FM

bas paardekooper

Op zondag 12 oktober komt Bas Paardekooper (één van de beste gitaristen van Nederland) uit Stompwijk naar de studio van Midvliet. Samen met zijn band ‘The Blew Crue’ zal hij live optreden in de grote studio aan de Damlaan 35A in Leidschendam. Publiek is van harte welkom, maar vol is vol.  Om 12:30 uur hoor je een interview met Bas Paardekooper en om even na 13:00 uur zal hij live optreden in de grote studio van Midvliet. Het optreden is live te volgen via Midvliet FM en Midvliet TV.  

Bas Paardekooper toerde met zijn Blew Crue niet onverdienstelijk door de Lage Landen als supportact van onder meer Walter Trout, Dana Fuchs en Ian Siegal. Ook heeft Bas zich ook geprofileerd als side-man van de Amerikaanse blues kanjer Eric Steckel. Inmiddels staat The Blew Crue stevig op eigen benen en hebben Bas (gitaar en zang), Wouter Hoek (toetsen en zang), André de Bruijn (basgitaar en zang) en Roel van Leeuwen (drums en zang) een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.  

Gitarist Bas Paardekooper is zogezegd een natuurtalent. Op 11-jarige leeftijd, 22 jaar na het overlijden van Jimi Hendrix, liet hij zich voeden door de muzikale klanken van dit Amerikaanse fenomeen. Eenmaal onder de hoede van Livin’ Blues gitarist Ted Oberg, wist Bas zijn blues-feel en techniek in razend tempo verder te ontwikkelen. Zijn ongekende talent bleef niet lang onopgemerkt en al snel werd hij uitgenodigd om mee te spelen in talloze formaties. Deze ervaringen hebben Bas Paardekooper doen uitgroeien tot een allround gitarist van een bijzondere klasse. Behalve Jimi Hendrix, zijn Walter Trout en Stevie Ray Vaughan grote inspiratiebronnen.  

Op 12 oktober ontvangt Midvliet deze rasgitarist met zijn band. In Kakafonie hoor je om 12:30 uur een interview en om 13:05 uur zal Bas Paardekooper & The Blew Crue live optreden. Te horen op Midvliet FM en te zien op Midvliet TV.  

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.