Kom naar de Rommelmarkt en Veiling en het Najaarsconcert!

Kom naar de Rommelmarkt en Veiling en het Najaarsconcert!

Dit jaar is november een belangrijke maand voor fanfare Juliana. Er staan deze maand twee hoogtepunten op het programma. Zet onderstaande data daarom alvast in uw agenda!

Op Zaterdag 1 november zal de tweejaarlijkse rommelmarkt en veiling plaatsvinden. ’s Middags van 15.00 uur tot 17.00 uur is de Rommelmarkt , waar voor iedereen wel wat te koop en te doen is! ’s Avonds vanaf 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) zullen er vele leuke en handige items geveild worden tijdens de veiling. Naast dat er leuke dingen verkocht worden belooft dit vooral ook een hele gezellig avond te worden! De opbrengst van de rommelmarkt en veiling komt ten goede aan ons instrumentenfonds.

Zaterdagavond 8 november geven wij ons jaarlijkse Najaarsconcert. Dit jaar heeft het concert het thema ‘On the road’, en maken we een reis door o.a. verschillende Amerikaanse staten. Dit concert is een jaarlijkse terugkerend muzikaal hoogtepunt en ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden. Het concert begint om 20.00 uur (zaal open 19.30). Na afloop kan er nog na gepraat en geborreld worden in het dorpshuis.

Hopelijke tot ziens!

Fanfare Juliana