Amy Knijnenburg nieuwe bewoonster Madurodam

amy 2amy 1

Amy Knijnenburg nieuwe bewoonster Madurodam  

Afgelopen zomer was in Madurodam de mogelijkheid om van jezelf een 3D kopie te laten scannen in het Fantasitron. Elke dag werden er een paar winnaars geselecteerd die zich de nieuwe bewoners van Madurodam mochten noemen. Een heel bijzondere prijs want sinds 1952 waren er geen nieuwe bewoners in Madurodam geplaatst. Aan de 60.000 inwoners werden afgelopen zaterdag 18 oktober 248 prijswinnaars uit heel Nederland als nieuwe bewoners van Madurodam geïnstalleerd.  

Amy Knijnenburg was een van de gelukkige winnaars en heeft zaterdag van de burgemeester van Madurodam haar uittreksel van de burgerlijke stand, haar eigen bijbehorende 3D kopie ontvangen en ook nog een jaarabonnement voor het hele gezin, zodat ze zo vaak als ze wil zichzelf kan bezoeken.  

Sinds zaterdag is Amy officieel inwoonster van Madurodam, ze is daar nu vereeuwigd, ze zal er altijd blijven. Ze mocht in eerste instantie zelf kiezen waar ze haar 3D kopie wilde plaatsen en Amy heeft bijna vanzelfsprekend als Stompwijkse voor de middelste  molen van de Stompwijkse 3 molens gekozen. We hopen dat ze hier definitief mag blijven staan maar daar beslissen de Burgemeester en wethouders van Madurodam  over.  

Amy is hartstikke trots en wij zijn erg trots op haar en ontzettend blij met deze bijzondere ervaring, het is immers toch iets wat je maar een keer in je leven mag overkomen.  

amy 3

Er was veel media aanwezig zoals Hart van Nederland, het Jeugdjournaal en TV-West, alsook een aantal landelijke dagbladen, een heel bijzondere unieke ervaring 

Amy, van harte gefeliciteerd, Papa