Welke Prins en Page zwaaien dit jaar de scepter in Gaandrië ?

prins en page

Binnen de vereniging, maar vooral daarbuiten wordt al veel gediscussieerd over wie de nieuwe Prins en Page zullen zijn. Verschillende namen passeren de revue en er zijn maar enkele mensen die ook echt weten welke Prins en Page dit jaar met het motto “Alles is Liefde” gaan uitdragen. Maar zaterdag 8 november om 23.11 uur weet iedereen die in Het Blesse Paard is ook welke Prins en Page de scepter overnemen van Prins Erwin de 1ste en Page Jindra.

Prins Erwin zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-Prinsen, hiervoor zal hij eerst een toetredingsexamen af moeten leggen. Dit gaat altijd gepaard met veel leut en gein.

Tijdens het openingsbal met thema “Gaandrië in Rosso” wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn, maar ook worden er op deze avond prijzen uitgereikt aan de mooist verklede man en vrouw. Dus kom op mensen en koop/huur of fröbel een mooie outfit in elkaar en sleep die prijzen in de wacht!

U bent vanaf 21.00 uur welkom, we hopen u zaterdag 8 november te zien!

 Hier nog wat data: 

17 januari : Gaanders Bierstube avond,

14 februari : ‘Alles is liefde’ carnavalsweekeinde (Valentijnsdag),

14 maart : ‘Hollandse avond’ (halfvasten). 

Voor meer info www.degaanders.nl. 

P.R. De Gaanders