Wie krijgt er dit jaar de scepter over het Gaandriaanse Rijk??

Wie krijgt er dit jaar de scepter over het Gaandriaanse Rijk???

Overal in het dorp worden al hele verschillende speculaties gemaakt over wie er dit jaar zullen gaan heersen over het prachtige Gaandriaanse Rijk en het daarbij behorende volk. Verschillende namen passeren de revue. De paar aangewezen personen die weten wie het worden, houden heel slim hun kaken op elkaar.

Dit jaar kunt u weer een overheerlijke taart winnen met het raden naar de Prins en Page voor komend seizoen.  Dus ik zou zeggen, waag een gokje want niet geschoten is altijd mis. De bus zal vanaf deze week te vinden zijn bij de Coop. Maar zaterdag 8 november weet iedereen die in Het Blesse Paard is, ook welke Prins en Page de nieuwe heersers zullen zijn.

Het motto voor aankomend carnavalsseizoen is “Alles is liefde” Prins Erwin zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-Prinsen. Hiervoor zal hij eerst een toelatingstest af moeten leggen. Hier hebben de mannen van de Oud-Prinsen ongetwijfeld weer een leuk toneelstukje van gemaakt. Natuurlijk worden er ook deze keer weer prijzen uitgereikt aan degene die het beste verkleed zijn. De best verklede man en vrouw worden even in het zonnetje gezet.

Tijdens het openingsbal ‘Gaandrië in Rosso’ wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn. Dus als u net zo benieuwd bent als ik wie er dit jaar de nieuwe heersers worden…. Kom dan zaterdag 8 november om 21.00 uur in Het Blesse Paard !!!

Hier nog wat data:

Zaterdag       8 nov:                                   Openingsavond thema: “Gaandrië in Rosso”

Zaterdag       3 en zondag 4 jan:                 Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag       17 jan:                                 Gaanders Bierstube

Zaterdag       14 februari:                          Alles is liefde’ carnavalsweekeinde (Valentijnsdag)

Zaterdag       14 maart:                             ‘Hollandse avond’ (halfvasten)

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders