Wijnproeverij in Party Herberg Het Blesse Paard

wijnproeverij

Wijnproeverij in Party Herberg Het Blesse Paard

Aanstaande vrijdagavond organiseert Het Blesse Paard een wijnproeverij in samenwerking met hun wijnleverancier. Een van de gebroeders Rijnaarts zal deze wijnproeverij verzorgen. Ook zullen Theo en Lydia van Leeuwen van Biologische boerderij De Vierhuizen aanwezig zijn. Onze wijnleverancier zal een groot aantal wijnen meenemen waarvan u kunt proeven. Als u denkt “Deze wijn is wel heel lekker” bestaat er ook de mogelijkheid om hem te bestellen. Ook hun befaamde Hugo kan dan besteld worden. Wij zullen de wijnen dan het volgend weekend binnen krijgen en kunt u ze ophalen.                   

De kazen van boerderij De Vierhuizen worden biologisch bereid. Ze zijn terecht trots op hun producten en zullen een aantal soorten meenemen en laten proeven. U kunt dan direct een stukje kaas kopen.

Verder laten wij ons kerstmenu zien. Dit wordt makkelijk dit jaar.

Wij verzorgen uw gehele kerstdiner en het enige wat u hoeft te doen is het op te warmen of te bakken!!! Wij zorgen voor de dressings, sauzen, geportioneerde stukken en u kunt dus op deze avond het gehele menu bekijken. En natuurlijk gelijk een lekkere wijn mee bestellen.

Wij hopen u te zien op deze avond.

Met vriendelijke groet,

Yvon van Rijn en Trevor van den Berg