Oogstdankdag 9 november

Oogstdankdag 9 november, met inzamelactie voor de voedselbank 

Zondag a.s. om 11.00 uur, vieren we, samen met de LTB, Oogstdankdag in onze kerk. In deze viering zeggen wij dank voor alles wat groeit en bloeit. In Stompwijk hebben wij voldoende land- en tuinbouwbedrijven om te kunnen zien hoe mooi en hoe noodzakelijk dat alles is. En hoe wonderbaarlijk toch dat alles zo maar groeit en bloeit. (Al zal ik niet ontkennen dat de mensen in de bedrijven er heel hard voor werken.) Als actie rond de Oogstdankdag houdt de LTB een inzamelactie voor de voedselbank. De voedselbank ondersteunt gezinnen die zo’n moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, dat zij de normale boodschappen amper meer kunnen betalen.

Als u aan deze inzamelactie mee wil doen, neem dan naar de viering een houdbaar stuk voedsel mee. Dus iets in blik, pot of droog verpakt. Wat het is maakt niet uit. Namens de voedselbank alvast bedankt.  

Marianne Turk