Westrijdverslag Stompwijk92 Dames 1 – EHC 1

Wedstrijdverslag Stompwijk’92 Dames 1 – EHC 1

Zaterdag 1 november speelden de dames van Stompwijk’92 haar eerste thuis wedstrijd tegen EHC dames 1. Stompwijk begon fel aan de wedstrijd met het resultaat dat meteen in de eerste aanval werd gescoord, 1-0. Niet alleen Stompwijk begon fel aan de wedstrijd, ook EHC kon er wat van. Na tien minuten was de stand 2-3 in het voordeel van EHC. Stompwijk zakte wat in, waar EHC gebruik van maakte, 4-6 in het voordeel van EHC. Dit was het moment waar de knoppen om gingen bij de meiden van Stompwijk en binnen enkele aanvallen stond het 8-8. Vervolgens werd er uit gelopen op EHC. De cirkel van Stompwijk werd een paar keer gevonden en breaks werden afgerond. De ruststand was 13-10 in het voordeel van Stompwijk.

De tweede helft begon Stompwijk zoals ze de eerste helft waren geëindigd, fel en vechtend voor elke bal. Door goed druk te hebben gezet vanuit de hoeken, konden de opbouwers gemakkelijk doorlopen en scoren.  Door twee verdedigingsfouten van Stompwijk stonden zij kort met vier man. Stompwijk wist hier goed mee om te gaan. EHC kon hierdoor niet inlopen, wat resulteerde in een einduitslag van 23-18 in het voordeel van Stompwijk. Bij deze willen we de balsponsor bedanken, Tom Janson, schilder-en wandafwerking, voor het sponsoren van de bal. Ook bedanken we het team van de week, de D1, voor het aanmoedigen. Volgende week speelt Stompwijk uit tegen Odis dames 1.