Prins Marcel 1e en Page Yvonne zijn het geworden!!!!

marcel en yvonne

Prins Marcel 1e en Page Yvonne zijn het geworden!!!! 

Het is bekend!! Prins Marcel de 1e en Page Yvonne zijn de opvolgers van Prins Erwin en Page Jindra. Afgelopen zaterdag op 8 november tijdens het “Gaandrië in Rosso bal” is dan eindelijk bekend geworden wie de nieuwe Prins en Page zijn voor het carnavalsseizoen 2014/2015. Tijdens een spetterend openingsbal zijn Prins Marcel Zuidgeest, Page Yvonne Vleghaar en Opper Frans Luiten geïnstalleerd. 

prins page en opper

De avond begon rond 10 uur toen er afscheid werd genomen van Danny Turkenburg. Prins Marcel kreeg natuurlijk eerst de cape omgehangen en daarna de steek op en moest toen de proclamatie voorlezen voordat hij en Page Yvonne het scepter mogen gaan zwaaien. Tijdens deze avond kon je duidelijk zien dat iedereen zijn uiterste best had gedaan om iets te verzinnen met het thema “Gaandrië in Rosso” aan te doen. De jury kwam uiteindelijk na veel overleg bij de volgende winnaars uit:  

Bij de mannen: Jos van Santen

Bij de vrouwen: Laura Bos

opkomstprinsenpage

Bij de groepen: Groep van Sabine Klerks 

Oud Prins Erwin werd natuurlijk afgevoerd door het Oud Prinsenkorps, het was,  zoals meestal, weer een grote kliederboel.

Hier nog wat data:

Zaterdag 3 en zondag 4 januari   :  Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 17 januari                     Gaanders Bierstube

in rosso

Zaterdag 14 februari                   :  ‘Alles is liefde’ carnavalsweekeind                        (Valentijnsdag)

                                                          

Zaterdag 14 maart: ‘Hollandse avond’ (halfvasten)

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders