Wie helpt de Sint en Isa met inpakken?

In de Dorpsketting van 6 oktober dit jaar stond onderstaand stukje van Woej;  

Wie helpt de Sint met inpakken?
Welzijn oud en jong (Woej) organiseert net als vorig jaar de actie ‘ieder kind verdient de Sint’. We hopen ook dit jaar weer meer dan 300 kinderen uit minimagezinnen te verrassen met een zak met sinterklaascadeautjes.
Momenteel stroomt het speelgoed binnen. Veel mensen zijn vrijgevig en brengen goed tweedehands speelgoed bij onze wijkcentra voor hergebruik.

We zijn echter nog op zoek naar handige handen. Wilt u ons helpen bij het sorteren en inpakken van de cadeautjes? Of eventueel bij het bezorgen in de week van 5 december met uw eigen auto? We kunnen alle hulp gebruiken. Meer informatie over dit sympathieke vrijwilligerswerk via Mirjam Stichter, m: 06 83968494 of mail: mirjam.stichter@woej.nl 

Nu het Sinterklaasjournaal dinsdagavond begint en Sinterklaas zaterdag in Nederland aankomt dacht ik, Isa van der Helm, dat ik het wel leuk vind om Sinterklaas te helpen met cadeautjes rondbrengen. Ik ga dit doen als Maatschappelijke stage voor school. Als u speelgoed heeft waar uw kinderen niet meer mee spelen en het is schoon en compleet, dan kunt u mij mailen en haal ik het thuis bij u op, mijn mailadres is: laatwatvanjehoren@hetnet.nl