Bardancing Infinity

zwarte piet

Bardancing Infinity

Sinterklaasfeest

Sinterklaas is weer in Nederland, dat betekent dat de goedheiligman ook weer bij Infinity komt. Om elk jaar weer cadeautjes uit te delen aan de personen die de cadeautjes het hardst nodig hebben. Dus wees er bij op 29 november. De deuren zullen om 21.00 uur open gaan en de entree is geheel gratis.

Flirtnight

Vrijdag 12 december is het weer tijd voor flirtnight. De meesten zullen wel weten wat dit thema inhoudt maar we zullen het nog een keertje uitleggen voor de mensen die het niet weten. Op deze avond krijg je een bandje met een betekenis en zo kun je zien wat andere willen en of de perfecte partner van jou er tussen zit! De deuren zullen om 21:00u open gaan en de entree is gratis.

Kerstfeest

Donderdag 25 december is het eerste kerstdag en dat betekend dat het Kerstfeest is in Bardancing Infinity. Op dit feest gaan we zoals elk jaar weer het kerstfeest goed vieren. De Dj knalt er weer de beste platen uit met natuurlijk gezellige kerst muziek. Voor dit feest heb je een kaartje nodig. Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

 

Datum

Feest

Prijs

zaterdag 29 november 2014

Sinterklaas

€ 0,00

vrijdag 12 december 2014

Flirtnight

€ 0,00

donderdag 25 december 2014

Kerstfeest

€ 5,00

woensdag 31 december 2014

Oud & Nieuw

€ 0,00