Serieuze verzoeken Stompwijk Tijd voor Actie!! Hands off OUR girls

Serieuze verzoeken Stompwijk Tijd voor Actie! “Hands off OUR girls”

3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

In Stompwijk zijn er 2 initiatieven ontstaan om deze actie te steunen, nl de popquiz op 13 december door Arjan van Steen en op 21 december een muziek middag/avond door ondergetekende.

Wat is er 21 december te doen bij Café de Gouden Leeuw? Tussen 15.30 en… hebben we live muziek door de band “ Bier & Whisky” we doen een Bierproeverij waarmee we de echte mannen van de jongens gaan onderscheiden en er is een levende Jukebox met echte vinyl klassiekers! Kortom, een supergezellige middag/avond vol muziek en actie voor het goede doel. Volgende week meer over de band Bier en Wiskey!

Henk de Winter