Sinterklaas op de Maerten v.d. Veldeschool

sinterklaas 1

Sinterklaas op de Maerten van den Veldeschool

Het was afgelopen vrijdag 5 december weer erg gezellig op school met de Sinterklaasviering. Sinterklaas kwam met zijn 2 Pieten op het schoolplein met het schildersbusje van Bob van der Salm. Sint was een Piet kwijt en de schilder miste zijn verf. De kinderen zagen de andere Piet, die was al op school aan het verven op de ramen, toen de kinderen op school aankwamen.

Piet had als verrassing voor Sinterklaas een regenboog geverfd en verf geleend van de schilder. Sinterklaas is erg blij dat Piet terecht is en zegt dat het dan toch nog ouderwets gezellig wordt!

Sinterklaas wil graag snel naar de Maerten van den Veldeschool, maar  hoort dan van de kinderen en de nieuwe directeur Kees-Jan, dat hij daar al is!

Sinterklaas is met zijn Pieten langs alle klassen gegaan en het was weer een gezellige boel in de klassen. Er werden dansjes en een toneelstuk gedaan en de hogere groepen lieten hun surprises graag zien!

sinterklaas 3

Nadat iedereen een cadeautje en kruitnoten had gekregen, gingen de Pieten en Sinterklaas weer verder naar het volgende adres.

Tot volgend jaar!!

Bedankt en groeten namens de ouderraad