Gaanders

gaanderskrant

Gaanderskrant

Met gepaste trots zullen de Gaanders binnenkort hun jaarlijkse editie van de Gaanderskrant weer presenteren. Wekenlang heeft de redactie gepuzzeld om het p.r. orgaan zo compleet mogelijk te krijgen, met alle belangrijke carnavalsinfo voor het komende seizoen. Met veel plezier zal de raad van elf deze huis aan huis rondbrengen op 3 en 4 januari. Prins Marcel, Page Yvonne en Opper Frans zullen samen met de raad deze dagen ook de verenigingsloten te koop aanbieden ten bate van het bejaarden- gehandicapten- en kindercarnaval. Door deze financiële steun kunnen we het carnavalsfeest ieder jaar weer met hun vieren. Bij voorbaat dank.

Gaandersbierstube 17 januari

Na de publicatie van de Gaanders Bierstube, ging de kaart verkoop voorspoedig. In minder dan 2 weken waren alle kaarten al gereserveerd. Helaas hebben we een hoop mensen moeten teleurstellen. Het Blesse Paard zit vol en kan écht niet voller. Deze avond zullen de deuren van de Stube de gehele avond gesloten blijven. De bezoekers, die gereserveerd hebben, worden verzocht om tussen 18.00 en 20.00 uur aanwezig te zijn. Er is een tafelindeling vooraf gemaakt gebaseerd op de wensen van de gasten. Het is tijdens de avond niet mogelijk om later binnen te komen. (zonder te eten).

Heeft u onze geheel vernieuwde Gaanders.nl site al bekeken?