Stompwijk DS1 – W.H.C.

Stompwijk DS1 – W.H.C

Zaterdagavond hadden we een thuiswedstrijd tegen W.H.C., grote dames op leeftijd. Wij moesten het deze wedstrijd zonder Demi H. en Marieke doen. Vanaf het begin van de wedstrijd was er veel publiek aanwezig en we begonnen goed. De voorsprong werd 3-1. Maar de linkerhoek schoot scherp en W.H.C liep in, 5-5. W.H.C onderschepte de bal en maakte in de break de 5-6. Wij speelden onrustig en we hadden veel balverlies, gelukkig wist W.H.C er ook weinig in te krijgen. Jennifer scoorde mooi vanuit een break, we kregen een pingel mee en met een schot uit de loop van Jiska wisten we toch met een voorsprong van 8-6 de rust in te gaan.

De 2e helft begon weer slordig, maar we hadden het geluk aan onze zijde. 2 ballen van W.H.C. gingen binnenkant paal en het doel weer uit. Bij ons gingen de ballen wel in het doel, 11-6. Maar de lange opbouwers wisten goed over ons blok te schieten en kwamen weer dichter bij, 13-12. Gelukkig hield Jennifer haar koppie erbij en wist zij van de linkerhoek te scoren. Toch wist W.H.C de bal weer te onderscheppen en was het 15-15 met nog ongeveer 5 minuten te spelen. Weer stond Jen vrij en wist zij het bal in het net te krijgen, maar helaas ook de linkerhoek wist te scoren, 16-16. Sascha van Rijn maakte haar debuut deze avond en wist een pingel te veroorzaken die raak werd geschoten, 17-16. Met nog 1 minuut op de klok schoot de opbouwer van W.H.C, deze bal werd geblokt maar veranderde daardoor van richting en rolde het doel in, 17-17. Met nog 30 seconden was de spanning te snijden, Jiska wist Jennifer perfect aan te spelen en die SCOORDE!! De zoemer ging en direct was Jennifer The man of the match. 18-17 was de eindstand.

We willen het publiek dat in grote getalen aanwezig was bedanken. Natuurlijk ook het team van de week, de meiden van de B2. Dit weekend was Jos van Rijn de balsponsor, bedankt!

Volgende week spelen we weer thuis, nu tegen ODIS. Hopelijk zien we jullie weer om 19.30 in de Meerhorst.