Nieuws van Stichting Amigos

Nieuws van Stichting Amigos

Dinsdag 16 december (vanavond) staat Stichting Amigos tijdens de kerstreis op het kerstmarktje op het plein bij Swetterhage. De eerste reis begint om 17.00 uur en de laatste vertrekt om 19.30 uur. De kerstreis wordt al vele jaren georganiseerd voor en nu ook door de bewoners van Swetterhage. Over het terrein worden alle kersttaferelen uitgebeeld. Hier krijgt u oprecht een warm kerstgevoel van.

De opbrengst van de statiegeldbonnen actie in de COOP was in november € 44,80

Wij houden ons aanbevolen voor 2e hands CREA kaarten.  Het gaat om zelfgemaakte kaarten voor verjaardag / kerst & nieuwjaar / beterschap enz.  U kunt ze brengen op Dr. van Noortstraat 150 of als u belt met 071-5802378 dan kunnen we een afspraak maken. Alvast bedankt.

Nog even Sint en Piet – Opbrengst € 802,00

amigos sint 2amigos sint 1

De Sint en Piet bezoeken waren weer geslaagd. Het was een leuke, drukke en spannende tijd en het is allemaal weer prima verlopen.  Vorige week heeft u in de Dorpsketting al een verslag van de KBO en de Maerten van den Veldeschool gelezen. Wij willen iedereen bedanken, die ons voor een bezoek heeft uitgenodigd. We hebben het weer met veel plezier georganiseerd. Al onze traditionele Zwarte Pieten en Sint(en) zetten zich belangeloos in om onze Sint en Piet actie te doen slagen. Natuurlijk bedanken wij ook iedereen, die ons voor een bezoek heeft uitgenodigd en hopen dat het een fijn Sinterklaasfeest geweest is. Met dit mooie bedrag van € 802,00 kunnen we onze projecten blijven ondersteunen. Tot volgend jaar!

Heeft u onze laatste nieuwsbrief al gelezen?

Kijk op onze website www.stichtingamigos.nl en klik dan op “Meer weten”  en dan de Amigos Nieuwsbrief nummer 18.

Voor nog meer nieuws en foto’s kijk op Facebook: www.facebook.com/stichtingamigos.stompwijk

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot, Stichting Amigos