Kerstfeest met Fanfare Juliana & de Blazersklas

Kerstfeest met Fanfare Juliana & De Blazersklas!

Aanstaande zondagmiddag, 21 december, is iedereen weer van harte welkom in ‘Het Blesse Paard’ voor het jaarlijkse kerstconcert van Fanfare Juliana. Om 14:30u is de zaal open dus kom vroeg voor het beste plekje. In afwachting van het concert, dat om 15:00u zal beginnen, kunt u genieten van een heerlijke warme apfelstrudel en glühwein!

Net als vorig jaar zal tijdens dit concert ook de Blazersklas optreden. De Blazersklas is het resultaat van de samenwerking tussen De Maerten van den Velde school en de fanfare. Sinds de herfstvakantie krijgen alle leerlingen van groep 5 gezamenlijk les op blaasinstrumenten en vormen ze een echt orkest. Tijdens het kerstconcert willen ze u heel graag laten horen wat ze tot nu toe hebben geleerd.

Het belooft weer een gezellige en sfeervolle middag te worden die u echt in de kerststemming zal brengen. Leuk voor jong en oud! Dus tot zondagmiddag 21 december, 14:30, in Het Blesse Paard!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana