Feestelijk Kertsdiner bij VrouwActief

Feestelijk kerstdiner…VrouwActief

Op dinsdagavond 16 december was het Dorpshuis feestelijk versierd in kerstsfeer, een koude winteravond werd direct bij binnenkomst al bijzonder. Het bestuur van VrouwActief deed de naam eer aan en was weer zeer actief bezig geweest. Er stond voor iedereen een glaasje met of zonder alcohol klaar en Agaath had voor op alle borden een mooi kaarsje gemaakt, de achtergrond muziek werd verzorgd door DJ Ingrid.

Totaal 37 vrouwen hadden zich opgegeven dus het was direct al een aardig gekakel, na het voorwoord en prachtige gedicht, voorgelezen door voorzitster Alie werd de groentesoep opgediend door het bestuur. Het hoofgerecht hadden we van tevoren al uitgekozen, er waren maar liefst 4 keuzes : biefstuk, varkenshaas, zalm of witvis. Dit werd aan het buffet opgeschept door de chefkok van deze avond, Dick v.d. Greft en  Ruud Scholtes, die het geheel verzorgd had. Er waren patatjes, gebakken aardappeltjes en gebakken krieltjes, diverse groentes en sausen. Ja, bij Ruud en José kun je ook voor een maaltijd in het café of bij u thuis goed terecht. Een ijsbombe met fruit en een lekker kopje koffie/thee toe en toen was het alweer 10 uur. Er was expres vroeg begonnen, om half 7 al, maar als het gezellig is gaat de tijd snel voorbij. Alie sloot deze bijzonder geslaagde avond af met enkele mededelingen, waaronder de datum van het eerstvolgende evenement op dinsdag 13 januari. Dit voor degenen die niet aanwezig waren bij het kerstdiner,

Frans Koorevaar komt ons die avond weer wat wijzer maken op het gebied van koken. Een aantal jaar geleden heeft hij ons de versierselen met groente bijgebracht, wat hij nu weer gaat onthullen blijft nog even geheim. De eigen bijdrage is € 5,=

Het bestuur en de leden kunnen terugkijken op een mooi 2014, hopelijk wordt ook 2015 voor bestuur en leden een Actief en gezellig samenzijn eens in de maand op dinsdagavond. Ben jij nog geen lid maar heb ik je enthousiast gemaakt, kom gerust eens een avond vrijblijvend langs!

Totaal zijn er al 45/50 leden en ook al spreekt niet elk onderwerp je aan, dan sla je een keertje over. Er wordt door het bestuur in ieder geval veel energie gestoken om het programma zeer afwisselend te maken.

Namens alle leden wil ik het bestuur bedanken voor hun inzet.

Iedereen gezellige Kerstdagen en een gezond, gelukkig 2015.

Ria Luiten