Kees Jan Visser

kees jan

Even voorstellen,  

Mijn naam is Kees Jan Visser. Sinds 1 augustus mag ik mij de nieuwe directeur van de Maerten van den Veldeschool noemen. Als niet Stompwijker heb ik de eer iets in deze Kerstketting te mogen schrijven. Veel Stompwijkers heb ik de afgelopen maanden al mogen ontmoeten en ik kan niet anders zeggen dan dat ik me nu al enorm thuis voel in dit mooie dorp. De gemeenschapszin is enorm groot en wat me opvalt is dat iedereen hier altijd voor elkaar klaar staat! We hebben vorige week de kerstmarkt gehouden en het is bijzonder om te zien dat er uit alle hoeken hulp wordt aangeboden. Het kan dan ook niet anders of ook Kerst in Stompwijk moet iets bijzonders zijn.

 

Ik wens u, mede namens alle personeelsleden van onze school,

fijne, gezegende Kerstdagen en alvast een Gelukkig 2015!