Kerstviering KBO

joop hilgersomsandra paardekoper

Kerstviering KBO Stompwijk

 

Donderdagmorgen 18 december, de dag begon met een Eucharistieviering in de Sint Laurentiuskerk o.l.v. Pastoor de Bie, ondersteund door het Parochiekoor. Na de Eucharistieviering vertrok iedereen richting Het Blesse Paard, waar het Kerstdiner zou plaats vinden.

Bij binnenkomst werden we meteen onthaald op een lekker kopje koffie en een heerlijk gebakje. Na de koffie kregen we een borrel. Voorzitter Theo Hooymans nam het woord en begroette de leden en toastte op de komende Kerst en het Nieuwe Jaar.

Het diner was uitstekend verzorgd en men genoot met volle teugen, terwijl Arie Paardekooper het geheel muzikaal omlijstte. Later werd hij bijgestaan door zijn dochter Sandra, die o.a. het nummer van Lisa “Halleluja” zong. Het was prachtig!

Jan van Rijn en Joop Hilgersom hebben ook nog voor een stukje entertainment gezorgd, kerstverhalen en een

nadenkertje, bedankt heren.  

Na de koffie met likeurtje vertrok iedereen voldaan naar huis.   

Namens het bestuur hele Fijne Feestdagen!

Nel van der Zwan