Afscheid poeliersbedrijf van Bohemen

fam. v. Bohemen

Afscheid poeliersbedrijf van Bohemen

Zaterdag 27 december stond de familie Bohemen voor het laatst op de markt met hun bedrijf. Reden voor een leuk afscheid dachten wij van de vriendenkring. We hadden afgesproken om gezellig met zijn alle op de fiets naar Leiden te gaan, maar helaas het weer werkte niet mee. We zijn toen toch met twee auto’s daar heen gereden. Na onze auto’s geparkeerd te hebben, zijn wij lopend naar de markt gegaan. Nog gauw even wat plantjes kopen en zoeken waar ze stonden. Vlak bij hun kraam gekomen, kwamen wij al zingend aan met het lied ‘Dit is het einde’. Anja en Piet stonden toen toch wel raar te kijken, maar vonden het erg leuk. Na nog even gekletst te hebben op de markt met Piet, Anja, Leo, Cock en Sjaak gingen we met zijn allen op de foto. Daarna nog even gezellig met Anja en Piet een bakje koffie gedronken in een restaurantje. Toen we weer warm waren gingen we nog even terug om onze aankopen te halen. Na Anja, Piet en Leo veel goeds toegewenst te hebben met hun vrije tijd, Cock met zijn deeltijdbaan en Sjaak met ondersteuning van Mitch, en natuurlijk Mitch met zijn nieuwe bedrijf, gingen wij weer huiswaarts.

De Vriendenkring