CDA trakteert Stompwijkse ouderensoos op oliebollen

CDA trakteert Stompwijkse ouderensoos op oliebollen

Op dinsdag 30 december trakteerde leden van het CDA, overheerlijke oliebollen tijdens de KBO kaartmiddag in het Dorpshuis. Vanwege haar ski vakantie kon ex- gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen, deze oliebollen niet zelf persoonlijk uitdelen.

Het uitdelen van oliebollen aan de KBO soosleden in Stompwijk maakt deel uit van de traditionele CDA oliebollen-actie bij de diverse zorginstellingen in Leidschendam-Voorburg. De actie is bedoeld om de band met de ouderen in de gemeente te verstevigen. “Het is een mooie traditie,” aldus fractievoorzitter Juliette Bouw, “en uit de reacties blijkt dat er vaak al naar uit wordt gekeken. “De ouderen in onze gemeente waarderen dit enorm” aldus CDA-secretaris Atze Dijkstra, die de oliebollenactie organiseert. De gulle giften van CDA leden maken het mogelijk dat dit kan plaatsvinden.

Hoewel Yvonne van Boheemen inmiddels is gestopt met haar gemeenteraadswerk, is zij met de adviesraadleden actief om de belangrijke Stompwijkse projecten verder te behartigen. De verbindingsweg, renovatie Stompwijkseweg, Kulturhus en rotonde Meerlaan staan nu op de rol om uitgevoerd te worden.

“Deze projecten dragen bij aan een verkeersveilig en vitaal Stompwijk”, aldus Yvonne van Boheemen.