Klaverjassen bij Stompwijk92

Hallo allemaal,

Allereerst willen wij jullie een goed, gezond en natuurlijk gezellig klaverjasjaar wensen;). Wij hopen dat de opkomst 23 januari net zo leuk, gezellig en druk wordt als tweede kerstdag in Het Blesse Paard. Dit jaar hebben wij voor de klaverjasavonden voor Stompwijk ’92 sponsors gevonden die leuke prijsjes voor jullie in petto hebben. Op deze manier hopen wij aan het eind van het seizoen extra geld voor de club ingezameld te hebben. De sponsors die wij hiervoor alvast willen bedanken zijn:

Bloemsierkunst de Passie

Coop supermarkt

Andrea’s Kapsalon

Luiten Food

Studio Oase

Voor iedereen die het nog niet in zijn/haar agenda heeft staan….. vrijdag 23 januari is weer de eerste klaverjasavond in de kantine van Stompwijk‘92. Inschrijven kan die avond vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur.

Tot dan!

Groetjes, Naomi en Rachelle Lelieveld

www.facebook.com/Klaverjassenstompwijk