Grandioos feest in Gaanders Bierstube

Grandioos feest in Gaanders Bierstube

Mooi geklede gasten, goed optreden met gezellige muziek, lekkere maaltijd met koud bier, de ingrediënten voor een feest in de Gaanders Bierstube. Met meer dan 300 gasten verdeeld over 36 tafels was Het Blesse Paard tot aan de nok gevuld. Rond 19 uur gaf Prins Marcel het sein om te gaan eten maar vooraf moest eerst door iedereen staande geproost worden, 1-2-3 gemütlichkeit met z’n allen.

prins carnaval bierstubeNa een goede stevige kost bestaande uit spare ribs en boerenkool met worst, met daarbij een echte koude Bierpul, ging tijdens het live optreden van JodelHeidi het dak eraf. Lopende op de biertafel bracht zij iedereen in stemming, er werd bovenal luid meegezongen. gaanders dirndl

De bezoekers, jong en oud, uitgedost in echte Lederhose en Dirndl maakten er een fantastisch feest van. Het leek van klein Oostenrijk iedereen in Tiroler kleding, met veertje in de hoed en strak opgebonden……….  De bierbanken werden opgeruimd en er kon gedanst worden op alle soorten muziek, dit onder regie van feestmeister Deejay Kevin. Na bijna 7 uur eten, feesten, drinken en dansen werden de deuren van de Gaanders Bierstube gesloten. Om nog een beetje in de sfeer te komen en de mooie kledij te zien, adviseren we de beelden op

www.degaanders.nl te bekijken van onze flitsende Gaanders fotograaf Bianca van Soest.

P.R. De Gaanders