Bare – de Rockmusical

bare

BARE – DE ROCKMUSICAL

Moed Theaterproducties zoekt grenzen op!

Na het succes van de musical ‘Moed’, die afgelopen februari in Zoetermeer in première ging, komt Moed Theaterproducties met een nieuw stuk: ‘Bare’ – de rockmusical die op 7 en  februari te zien is in het Kwadrant Theater in Zoetermeer. Moed Theaterproducties is een initiatief Raygin Fullinck en mij (Lola de Winter) Met Moed Theaterproducties willen wij voorstellingen maken voor jongeren door jongeren.

‘Bare’ vertelt het meeslepende verhaal van een groep jongeren die aan hun laatste jaar van de streng katholieke kostschool St. Cecilia’s beginnen. Het verhaal zoomt in op de ontluikende liefde tussen twee leerlingen van deze school, Peter en Jason. Waar Jason zijn seksuele geaardheid probeert te verbergen voor de buitenwereld door veel met meisjes op te trekken, worstelt Peter met de steeds sterker wordende wens om zijn moeder te vertellen dat hij homoseksueel is. Naast deze twee karakters zien we in ‘Bare’ diverse jongeren die worstelen met tijdloze thema’s in het leven van opgroeiende jongeren: seks, drank, drugs, groepsdruk, geloof en liefde.

Lijkt het u leuk om naar onze voorstelling te komen kijken? Kaarten zijn te koop op www.greg-baud.nl. De voorstelling zullen plaats vinden op 7 en 8 februari om 20:00 uur in het Kwadrant Theater te Zoetermeer.

Tot in het Theater, Lola de Winter