Verslag EHC – Stompwijk92

Verslag EHC – Stompwijk ‘92

Afgelopen zaterdag speelden wij uit tegen EHC, de nummer 2 in onze poule. Om in de race te blijven voor het kampioenschap was een overwinning van belang. We begonnen de wedstrijd slordig, een onderschepping van EHC zorgde gelijk voor een achterstand. Gelukkig wisten ook wij de keeper te passeren en werd het weer gelijk. Toch wist EHC uit te lopen doordat ze de cirkel wisten te vinden. Wij hadden moeite met haar te verdedigen en om haar heen te stappen, waardoor ze gemakkelijk wist te scoren. EHC liep uit naar 8-5. Maar gelukkig wisten we ons te herpakken en met een paar mooie schoten van de opbouw maakten we gelijk, 11-11. Met een stand van 14-12 gingen we de rust in.

De 2e helft werd gefocust begonnen en kwamen we weer op gelijke hoogte, 15-15. Helaas wisten wij het te presteren om, net als vorige week, bijna 15 minuten lang niet te scoren. EHC liep uit naar 23-15. Deze wedstrijd eindigde in 26-17. Hiermee wordt de kans om kampioen te worden dit seizoen heel klein, de komende weken moet onze inzet 100% zijn om in ieder geval de laatste 6 wedstrijden te winnen!