Gaanders Old Princess in Harmony

oud prinsen

Het carnavalsseizoen staat voor de deur maar achter de schermen zijn de Gaanders lang geleden met de voorbereidingen gestart. Zo ook het Gaanders oud Prinsenkoor oftewel The Old Princess in Harmony.

Dit gelegenheidskoor bestaande uit Oud Prinsen, die ooit de scepter in Gaandrié gezwaaid hebben, zijn in december begonnen met de eerste repetities. Daar de meesten niet op zangtalent zijn geselecteerd, moet er wat bijgespijkerd worden. Dit seizoen heeft het koor een nieuwe dirigent aangesteld, Bram Soentjens.

Bram is afgestudeerd dirigent, geboren in Venlo en daardoor een groot liefhebber van het carnavalsfeest. Ondanks het leeftijdsverschil, Bram is 30 jaar oud, heeft hij de Oud Prinsen goed onder controle. Het repertoire is aangepast en het niveau is zeker omhoog gegaan. Tijdens de carnavalsperiode treedt het koor ongeveer 15 keer op. Verschillende locaties worden aangedaan zoals Antoniushove, Emmaus, de Mantel etc. Maar ook in Stompwijk, onze basis, worden er optredens verzorgt. Komt u zondag 15 februari in de Laurentius kerk om 11 uur luisteren naar the Old Princess in Harmony of later die middag in Het Blesse Paard bij het carnavalsconcert vanaf 16 uur. U bent van harte welkom.  

The Old Princess in Harmony