Carnavalsprogramma Gaanders

kinder prins en page

Alles is Liefde’  Gaanders carnavalsprogramma

Onder leiding van Prins Marcel, Page Yvonne en Opper Frans maken de Gaanders het carnavalsprogramma bekend. Het motto dit jaar is, vanwege Valentijn, ‘Alles is Liefde’. Ook dit jaar zal de optocht in Leidschendam starten, nadat de burgemeester de hamer uitgereikt heeft aan de Gaanders, het startsein voor het feest . Er bestaat dus de mogelijkheid om direct bij het gemeentehuis te starten of later bij Scheria aan de Stompwijkseweg.

Carnavalsprogramma:

Vrijdag 13 februari: tienerdisco (10-14 jr.) samen met jeugdprins Daan en jeugdpage Monica van de Koomers, in de kelder van het Dorpshuis bij Infinity met deejay Kevin. Aanvang; 19.00 uur tot 22.30 uur.

Zaterdag 14 februari:‘ Alles is Liefde’ optocht,

verplichte inschrijving via www.degaanders.nl,

11.00 uur start in Leidschendam (verzamelen 9.30 uur), of 13.00 uur start bij Scheria (verzamelen vanaf 12 uur).

De optocht zal rond 14.00 – 14.30 uur bij Het Blesse Paard aankomen.

Aansluitend straatcarnaval op het kruispunt van de Meerlaan.

‘Alles is Liefde’ gekostumeerd bal vanaf 21.00 uur in Het Blesse Paard.

Voorverkoop kaarten vanaf zaterdagmiddag in Het Blesse Paard.

Prijzen voor de best verklede man-vrouw groep

Zondag 15 februari: Carnavalsmis in de H. Laurentius Parochiekerk aanvang 11 uur, m.m.v. het oud Prinsenkoor The Old Princes in Harmony onder leiding van dirigent Bram Soentjes en pianist Arie Paardenkoper

Carnavalsconcert met Fanfare Juliana aanvang; 16.00 uur in Het Blesse Paard. Hierna een live optreden van The Old Princess in Harmony.

Iedereen is van harte welkom.

Maandag 16 februari: Kindercarnaval in Het Blesse Paard voor kinderen met Deejay Kevin vanaf 0-9 jaar. Aanvang; 13.00 uur tot 16.30 – 17.00 uur.

Dinsdag 17 februari: Ouderen-jongeren carnaval in Het Blesse Paard, aanvang 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom, ook niet KBO leden.