Stompwijk – VENECO VELO

Zondag 8 februari speelden wij thuis tegen VENECO VELO 2. Het publiek was in grote getale aanwezig, bij aanvang telden wij al snel 90 supporters. We begonnen de wedstrijd gefocust, we waren voorbereid op een snelle terug aanval van VELO. Marieke opende de wedstrijd met een stuit en de scheidsrechter floot gelijk een vrije bal tegen, dit beloofde een strikt gefloten wedstrijd te worden.

Een minuut later opende Marieke de score, 1-0. Leonie maakte een mooi lopje over de keeper, 3-1. Maar VELO kwam terug en maakte gelijk, 4-4. Wij stonden met een 5-1 verdediging en stonden na 5 minuten gespeeld te hebben als een blok. Iedereen schoof heen en weer en hielp elkaar. Toch wist VELO 2 pingels te forceren en wisten wij niet uit te lopen. Met een stand van 7-7 gingen we de rust in.

Door een pass in de handen van de tegenstander en een pingel tegen, loopt VELO uit naar 7-10. Maar door als team goed druk te zetten, wist Jennifer dit maal van de rechterhoek, 3 keer achter elkaar raak te schieten. Het stond weer gelijk, 10-10. Nu kregen wij 2 pingels mee en wist Marieke mooi van afstand te scoren, dit bracht de score naar 14-11. Door goed te blijven verdedigen en een mooi doelpunt van de hoek van Jona hebben we de wedstrijd met 18-14 gewonnen.

Graag willen we de balsponsor Gert Janson en de meiden van het team van de week (DFJ1)  bedanken. Volgende week zondag (ja echt waar, de zondag na de carnaval) hebben wij om 12.30 uur een wedstrijd tegen Hellas in Den Haag. Ook al bent u schor van alle meezingers, alle support is welkom.