Nieuwsbrief februari

Programma Passiespelen zondag 31 mei naar Tegelen

Vertrek om 8.00 uur vanaf het parkeerterrein van sporthal “Meerhorst”. Onze eerste stop onderweg is bij een restaurant voor de koffie met gebak. Na de koffie vervolgen wij onze route richting Tegelen. Voordat wij in Tegelen arriveren gaan wij genieten van een van een heerlijke koffietafel.

Na deze lunch rijden wij naar Tegelen voor het bijwonen van de passiespelen. Er zijn toegangskaarten gereserveerd voor de 2e rang. De voorstelling begint om 14.30 uur. Na de voorstelling staat de touringcar weer voor u gereed. Op de weg terug naar huis maken wij nog een stop voor het gebruik van een heerlijk driegangen diner.

U leest het goed; een heel leuk voorprogramma waar wij met z’n allen van gaan genieten. De kosten van deze zeer uitgebreide dag bedragen € 75,00 per persoon. Overmaken op IBAN rekening NL04 RABO 0375 t.n.v. KBO – Stompwijk. p/a Jan Duyvestijn, Tuinbouwweg 7, 2266HD, Stompwijk. Onder vermelding van: Passiespelen 2015

Opgave bij Antoon van Santen op de soos, via de tel. 071 -5804342.of per Email: ahjvsanten@casema.nl Inschrijving gaat in volgorde van binnenkomst.

Bedevaart naar Den Bosch op dinsdag 19 mei

Dit jaar gaat de KBO voor de jaarlijkse bedevaart naar de Zoete Lieve Vrouw van Den Bosch. Deze gaat voor de 25ste keer plaatsvinden in de St. Jan. Hieraan nemen veel leden van de KBO in Zuid Holland deel.

In de plechtige vieringen zal bisschop Mgr. Dr. J. v d. Hende voorgaan.

De bedevaart vindt plaats op dinsdag 19 mei. De prijs voor deelname aan deze bedevaart bedraagt € 48, — per persoon. Dit is inclusief koffie met een Bosse Bol en na afloop een diner in het Van der Valk Restaurant in Vught. Opgave bij Antoon van Santen 071-5804342 of op de Soosmiddag elke dinsdagmiddag.

Jaarvergadering 31 maart

De agenda met aftredende en herkiesbare bestuursleden worden op KBO website gezet. Een uitgebreide publicatie volgt later op de website www.kbostompwijk.nl  

Een notitie voor de agenda !

U kunt weer gaan deelnemen aan de RABO Sponsor Fietstocht op zondag 28 juni. KBO – Stompwijk heeft als deelnemers nummer 212 toegewezen gekregen. Wij zouden u zeer erkentelijk zijn om voor dit doel deel te nemen.

Namens het bestuur, Antoon van Santen