Luca Janson uit Stompwijk te gast bij Midvliet

luca janson

Op zondag 8 maart om 12.30 uur komt Luca Janson uit Stompwijk naar de studio van Midvliet om haar nummer ‘This is love’ te laten horen. Luca komt samen met haar zangcoach Marian Pijnaker, bekend als de zangeres van de formatie Tower.  

Luca Janson doet mee met het Junior Songfestival, voor jongeren van tien tot vijftien jaar. De inschrijving voor het Junior Songfestival 2015 is net gesloten, op 1 maart om precies te zijn. Op dit moment is nog niet bekend of Luca door is en mee mag doen met het festival.   Luca Janson uit Stompwijk maakt zeker kans met haar inzending ‘This is love’. Luca is 13 jaar, speelt piano en volgt sinds een half jaar zanglessen bij zangstudio The Voice. Luca wordt hier professioneel begeleid door haar vocal coach, Marian Pijnaker.  

De audities van het Junior Songfestival zijn op 14, 21 en 22 maart en worden uitgezonden op tv. De presentatie is dit jaar in handen van Jan Smit. Wellicht zien we Luca Janson daar terug, maar in elk geval is ze op 8 maart om 12.30 uur te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Luca zal vertellen over haar zangcarrière en natuurlijk hoor je haar inzending ‘This is love’.