Aanstaande zaterdag potgrondactie fanfare Juliana

Aanstaande zaterdag potgrondactie fanfare Juliana, mis het niet!

Aanstaande zaterdag is het weer zover, de jaarlijkse potgrondactie van fanfare Juliana! Heeft het weer van de afgelopen dagen u geïnspireerd om snel weer eens wat aan de tuin te doen? Zodat u snel weer kunt genieten van al uw mooie planten en bloemen? Dan is aanstaand weekend misschien wel een goed moment!  Zaterdag (vanaf 9.30 uur) bezorgen de fanfare leden u potgrond en tuinaarde tot aan uw tuin, hierdoor kunt u direct beginnen met tuinieren en hoeft u niet eerst helemaal naar het tuincentrum!

De prijzen voor de zakken potgrond en tuinaarde (40 L) van super kwaliteit zijn als volgt:

1 zak      € 3,50

3 zakken € 10,00

5 zakken € 15,00

Naast het gemak van de bezorging sponsort u met uw aankoop natuurlijk ook de fanfare, wat er voor zorgt dat we ook in 2015 muzikaal weer goed van ons kunnen laten horen!

Wilt u zeker zijn van verse potgrond of tuinaarde, doe dan vooraf een bestelling. Dit kan door u bestelling te e-mailen naar:

julianastompwijk@gmail.com, of via 06-45944495

Naast potgrond en tuinaarde kunt u dit jaar ook alvast uw toegangskaartje voor het koningsnachconcert (op 26 april aanstaande) regelen tijdens de potgrondactie! De fanfare organiseert ook dit jaar weer een spetterende koningsnach, gewoon in Stompwijk! Dit jaar is het thema ‘Celtic Night’. U raadt het al Keltische (Ierse) Muziek verzorgd door de Fanfare, Keltische dans verzorgd door ‘Jazz Like that’ en ook de band ‘Blue Monday’ zal prachtige Keltische muziek voor u verzorgen! Het belooft weer een hele gezellige avond te worden, die u zeker niet mag missen!  Kaartjes voor deze avond kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar tijdens de potgrondactie en bij de fanfareleden!

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana