AVRO TROS Junioren song festival

Melissa en Fleur

Avro/Tros Junioren songfestival

Ieder jaar doen de Angels mee met de Avro/Tros Juniorsongfestival. Helaas waren wij dit jaar niet geselecteerd voor de eerste auditie. Maar er kan nog wel op ons gestemd worden zodat wij toch nog door kunnen gaan voor de eerste auditie. Daar hebben wij wel jullie stem nodig!

Dit is de site: http://web.avrotros.nl/juniorsongfestival/ waar jullie op ons kunnen stemmen. Klik op Wildcard STEM NU.

Dan zoek je de namen Evy, Lois & Amanda – Rock Your Body

Je moet eerst wel een inloggegevens hebben om te mogen stemmen. Dit is in een paar seconde gemaakt en je krijgt geen rare spam of zo op je email adres. Alvast bedankt voor jullie stem!  Afz: Evy, Lois & Amanda

Wie wel door zijn naar de volgende auditie ronde zijn Melissa en Fleur met hun liedje 24/7 ONLINE. VAN HARTE GEFELICITEERD!
Dit liedje heb ik ook geproduceerd en ik wens deze Angels heel veel succes naar de volgende FINALE AUDITIE ronde!

Wil jij ook in de meidengroep meezingen, ben je in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar en vind je ’t leuk om af en toe aan een optreden mee te doen of mee te werken aan een cd, dan ben jij van harte welkom bij The Rocking Angels! Voor info: fotografiecarmen@hotmail.com

Volgend jaar bestaan we 5 jaar en wil ik alle oud Angels uitnodigen om met ons dit te vieren. Je krijg nog een email waar wij dit feestje gaan houden! Houdt dus ons facebook  goed in de gaten!

Carmen