De Gaanders gaan voor een echte “Hollandse Feestavond”

hollands feest

De Gaanders gaan voor een échte ‘Hollandse Feestavond’

Prins Marcel heeft nog maar net zijn scepter afgegeven maar als échte afsluiting van het Gaanders seizoen, zal hij als oud heerser deze avond weer voor gaan. De Gaanders organiseren voor het eerst een Hollandse avond komende zaterdag 14 maart, in Het Blesse Paard. De laatste ledenavond, toegankelijk voor iedereen, hebben de Gaanders het motto Holland meegegeven.  Natuurlijk zal deze in het teken staan van de Hollandse muziek maar ook ander repertoire gemaakt door echte Hollanders.

Op deze Hollandse avond zullen er 2 live optredens zijn van Helemaal Top, met o.a. nummers van Guus Meeuwis, Jan Smit, etc. Kijk maar op de site van de mannen, daar bruist het van gezelligheid en heerlijke muziek, die ze maken tijdens hun optredens. Voor iedereen wat wils, ook voor de dames. (met deze mooie glimmende mannen) Helemaal Top zorgt voor een spectaculair optreden.

Meezingen is deze avond toegestaan, maar ook echte Hollandse kledij/outfit is van harte welkom binnen de poorten van Het Blesse Paard. Haal de Hollandse kleuren uit de kast of doe je Koningspak aan deze avond, alle originele ideeën worden gewaardeerd.

Entree voor deze Hollandse avond is € 7.50.

Gaanders leden hebben natuurlijk vrij toegang. De Hollandse avond is geopend vanaf 21.00 uur.

Naast het optreden van Helemaal Top vult  Deejay Nozem de rest van de avond met muziek in. Dat deed hij ook op de zaterdag van het carnavalsweekeinde.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ruud en José “Café de Gouden Leeuw”. Op de avond zelf, natuurlijk ook bij de ingang.

Meer informatie rondom al onze carnavalsactiviteiten vindt u op onze Gaanders carnavalssite www.degaanders.nl

De Gaanders