De Stompwijkse Koningsnach

De Stompwijkse Koningsnach

Ook dit jaar organiseert fanfare Juliana de Stompwijkse koningsnach! Dit jaar in samenwerking met Jazz like that en Blue monday.  Natuurlijk kent u Jazz like that, de Stompwijkse dansgroep waar jong en ietsje ouder leert dansen en blijft dansen onder leiding van Maria.  Waarschijnlijk kent u ook Blue monday, een driekoppige band die al jaren de prachtige Ierse muziek ten gehoren brengt rondom Stompwijk, maar ook in de rest van Nederland en zelfs in Ierland zelf! En Natuurlijk kent u ook ons, fanfare Juliana, regelmatig te beluisteren in het dorp. Misschien herinnert u zich nog dat deze samenwerking al eerder heeft plaats gevonden. 10 jaar geleden bleek deze samenwerking al eens heel succesvol tijdens de Celtic Night van toen. Dit jaar laten we ons wederom inspireren door Celtische Muziek en dans en maken we er dus opnieuw een Celtic Night van! We zijn allemaal nog druk aan het repeteren maar nu al belooft het een erg leuke avond te worden! Met muziek, dans en een Iers sprookje. Na afloop is er natuurlijk ook de gelegenheid om nog gezellig wat te blijven drinken! Dus zet het alvast in uw agenda, zondagavond 26 april, Celtic Night, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Kaartjes voor deze avond kosten € 5,00 en zijn te koop bij de fanfare leden of woensdagavond in het Dorpshuis van 19.45 tot 20.00 uur. Wees er snel bij want op is op. Graag tot dan!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana