Emoties tijdens optreden Sound Sixties

sound sixties 1

Emoties tijdens optreden Sound Sixties

Dat de dansmiddagen in het Dorpshuis, verzorgd door Sound Sixties, gezellig zijn en vaak op een reünie lijken, dat heb ik u al vaker verteld. Maar, dat de emoties hoog op kunnen lopen, dat is ook voor mij iets nieuws. Als je na jaaaaaaaaren mensen tegenkomt, die nazaten zijn van de personen, waar je je jeugd grotendeels op hun boerderij hebt doorgebracht, dan wil je nog weleens emotioneel worden. Altijd was je welkom, er kon altijd van alles, nooit was er iets te veel. En dat is leuk, daar organiseren wij deze middagen voor en steeds zijn er weer nieuwe mensen, waarmee je je kinderjaren hebt doorgebracht.

Tel daarbij het steeds uitgebreidere repertoire op van Sound Sixties en je hebt geheid een ontzettend gezellige middag, geschikt voor jong en oud.

Het volgende optreden van Sound Sixties staat gepland op 11 oktober. Mocht deze datum veranderen, dan houd ik u natuurlijk op de hoogte.

Tot ziens op 11 oktober, Trees van Velzen