Jan van Wissen Kampioen Kipklaverjassen 2015

kipklaverjassen

Jan van Wissen Kampioen Kipklaverjassen 2015  

Na een zinderende finale is de in Stompwijk geboren en getogen Jan van Wissen “Kipklaverjas Kampioen 2015” geworden. Een eretitel, die hij komend jaar met trots mag dragen. Evenals voorgaande jaren werd het klaverjassen voor beginners en gevorderden in het Dorpshuis weer feestelijk afgesloten met het jaarlijks terugkomend Kip-klaverjastoernooi.

De vaste bezoekers hadden er weer geweldig veel zin in, mede omdat iedereen gegarandeerd met een prijs naar huis gaat. Dit jaar werd het toernooi alweer voor de 5e keer georganiseerd.

Jan van Wissen is een beginner van het eerste uur. Vijf jaar geleden had hij nog geen kaart in handen gehad, maar dit jaar versloeg hij met grote overmacht, zelfs de doorgewinterde klaverjassers. Waar die lessen al niet goed voor zijn.

Het is weer een zeer gezellig seizoen geweest en we willen dan ook iedereen die hier aan heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Het nieuwe seizoen start weer eind oktober.

Wilma en Anneke