Palmpasen

Afgelopen zondag was het Palmpasen. Zoals elk jaar hebben we in samenwerking met de hobbyclub weer Palmpasen stokken gemaakt voor de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dinsdag 24 maart zijn er een heleboel stokken gemaakt. Het was een drukte van belang, maar heel erg gezellig. De stokken werden versierd met crêpe papier, rozijnen, pinda’s, chocolade eitjes. Op zondagmorgen konden de kinderen ook nog een broodhaantje halen. Daarna liepen de kinderen in een optocht door de kerk en werden tijdens de dienst de stokken gezegend door pastoor Van der Bie. Na deze leuke viering gingen de kinderen op weg om de stokken weg te brengen. Hopelijk was iedereen daar blij mee.   

Wij willen onze Supermarkt de Coop heel erg bedanken voor de 60 broodhanen die zij gesponsord hebben. Wij waren hier heel erg blij mee!! Nogmaals Bedankt!!  

Ook willen wij alle mensen die geholpen hebben op wat voor manier dan ook bedanken! Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest om dit weer voor elkaar te krijgen. Bedankt allemaal!!   

Groetjes, werkgroep EHC en de hobbyclub