Voetbalquiz Stompwijk92

Voetbalquiz Stompwijk ‘92

Win kaarten voor een uitzending van VI

Zaterdag 4 april zal de voetbalquiz van Stompwijk ‘92 plaatvinden in de kantine van onze club. Inmiddels hebben al meer dan 35 duo`s zich aangemeld om mee te spelen. Vanaf 20.00 uur zullen er 100 vragen over voetbal getoond worden op het grote scherm van Stompwijk ‘92. Onder vocale begeleiding van Frans Luiten zullen er ver uiteenlopende vragen aan u worden voorgelegd, om zo uit te zoeken wie zich de beste voetbalkenner van Stompwijk e.o. mag noemen. Speciaal voor de winnaars hebben we dit jaar kaarten voor een uitzending van VI kunnen regelen.

Na de voetbalquiz spelen we nog een raak- of mis spel, degene die bij dit spel het langst blijft staan, wint ook een mooie prijs. Na het raak- of mis spel zal de bar nog open zijn voor een hapje en een drankje, terwijl de leukste voetballiedjes uit de speakers klinken.

U kunt zich nog steeds opgeven om mee te doen aan de quiz, dit kan door een mail te sturen naar: voetbalquizstompwijk@hotmail.com. Geef in de mail jullie teamnaam aan, de leukste teamnaam wint ook een prijs. De kosten bedragen € 5,– per duo. Vanaf 19.30 uur zal de kantine open zijn, dresscode: een voetbal shirt.

Groeten de quizmasters