Rommel

Afgelopen weekend is er waarschijnlijk ergens feest geweest in het dorp, de sporen waren nog goed te zien toen ik zondag met Mounty ging lopen.  

Er ligt een oude fiets (kan niet zien welk merk) in de moddersloot aan de Meerlaan (tussen nr 6 en het Klaverblad) dus wie een fiets kwijt is kan hem eruit halen. Ook lagen er een paar flessen wodka kapot geslagen op het nieuwe voetpad en fietspad voor het tunneltje. 

Vier lekker jouw feestje maar maak er geen zooitje van voor anderen. Mensen die op de fiets nu waarschijnlijk de banden lek rijden. Kleine moeite ook om lege blikjes, papier en doosjes mee terug naar huis te nemen of in de prullenbakken te stoppen bij de bushaltes! Richting bus en in de polder lijkt het soms wel een vuilnisbelt. Als we een klein beetje zuiniger zijn op het milieu dan kunnen we er allemaal nog lang van genieten.  

Ria Luiten