Weekendkamp

Stompwijk ’92  weekendkamp wees niet te laat, schrijf je snel in!!!

Onlangs werd het startsein voor de inschrijving voor het 30e weekendkamp gegeven. Deze wordt weer gehouden op de gebruikelijke vrijdag en zaterdag na Hemelvaartsdag, 15 en 16 mei. Schrijf je nog snel in, via de site, want anders ben je te laat.

De verdere voorbereidingen  zijn gestart. Het motto is vastgelegd, natuurlijk verklappen we hierover niets, maar het belooft origineel en leuk te worden.  Het  gaat erom spannen, want we weten hoe nieuwsgierig de kinderen zijn. 

Wie mogen aan dit weekendkamp deelnemen?

De leden van Stompwijk’92, die op 15 mei 6 jaar oud zijn t/m de leden die nu 10 jaar oud zijn. Dus geen kinderen die nu 11 jaar oud zijn.

Dit jaar zijn de inschrijfkosten € 7,50. Dit kan je overmaken op rekeningnummer: NL38 RABO 0105574074 ten name van M.E.M. Luiten en onder vermelding van volledige voor- en achternaam.

De betaling van het inschrijfgeld graag wel via het genoemde rekeningnummer voldoen. Let op, geen betaling, geen deelname.

Schrijf je snel  in via de site www.weekendkampstompwijk.nl  want vol is vol. Vergeet niet de financiële verplichting af te handelen want alleen dan is de inschrijving geldig.

We verwachten je vrijdagavond 15 mei om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

Groetjes van de weekendkampstaf