Stompwijk ’92

Stompwijk ’92 op weg naar nacompetitie?

Het resultaat van Stompwijk ’92 (voetbal) in de laatste periode mag er zijn: 4 gespeeld, 12 punten, doelsaldo +19. Het elftal van trainer Van Berkel is wat laat op gang gekomen, maar staat er in de 3e periode uitstekend voor. ESTO is tweede, maar heeft al een periodetitel. Met 8 punten volgen Alphen en Blijdorp, die beiden in deze competitie Stompwijk nog zullen treffen.

Naar verluidt is de sfeer in de groep goed, ‘staat’ het elftal de afgelopen weken prima en willen de spelers voor elkaar werken. Kortom, het optimisme overheerst. En waarom ook niet? Stompwijk ’92 is meerdere keren via de nacompetitie een stapje hoger uitgekomen. Als eerste elftalspelers ga je uiteraard voor het beste resultaat. Mocht het aan de finish dan (net) niet lukken, dan is nog niks bijzonders aan de hand en speelt Stompwijk ’92 volgend seizoen ‘gewoon’ weer tegen SJZ. Ook leuk!

Maar stel dat….we weer taferelen tegemoet gaan als toentertijd in Leiderdorp, met veel publiek en opwinding langs de lijn. Wat liep de spanning toen hoog op. Wat was het mooi dat Stompwijk ’92 toen aan het langste eind trok. Inderdaad…gewoon nóg eens proberen. Naar mijn gevoel kan het.

Tot slot een tip: ga de laatste weken eens kijken. Je zal er geen spijt van krijgen!

Jack Luiten