Resultaat oud papier maart

papiercontainer

Stompwijk ’92 – RESULTAAT OUD PAPIER MAART

De maand maart heeft maar liefst 10.680 kilo opgeleverd. Dat gaat goed mensen!

Met deze hoeveelheid in de komende drie maanden, de laatste seizoensmaanden, zitten we dit jaar weer op het niveau van 2012, namelijk ruim 100.000 kilo/jaar.

Ter vergelijking, in 2014 werd 90.000 kilo opgehaald. Als we deze hoeveelheid elke maand zouden inzamelen, zitten we weer op het niveau van 2011, namelijk 120.000 kilo/jaar. Dan hebben we de dalende trend wel gekeerd. Dank voor alle inzet en blijf dit volhouden.

Ik zie maandelijks nog steeds papiercontainers langs de weg staan, om door Avalex opgehaald te worden. Een gemiste kans….? Of misschien van mensen die niet in staat zijn dit weg te brengen naar de Stompwijk92 container. Misschien kunnen andere betrokken mensen daar dan iets mee? Je kan met meerdere buren ook gebruik maken van één papiercontainer en die dan bijvoorbeeld om de beurt legen. Er zitten wieltjes onder….

Namens het Hoofdbestuur Stompwijk 92,

Peter Bol