Stompwijk Summerland 2015

Stompwijk Summerland 2015

Wat gaat de tijd toch weer snel. Over een aantal maanden is het alweer zover, dan gaat Stompwijk Summerland 2015 van start! De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Zoals elk jaar vindt ook deze editie plaats tijdens het eerste weekend van juli. De data 3, 4 en 5 juli kunnen alvast in de agenda’s worden gezet. (Om verwarring te voorkomen met betrekking tot geruchten in het dorp; ook dit jaar is het gewoon in Stompwijk.)

In het kader van vernieuwing en verfrissing, verandert er dit jaar het één en ander aan de opzet en indeling ten opzichte van vorige jaren. We proberen het ‘Stompwijkse gevoel’ meer terug laten komen tijdens het evenement. Op de vrijdag wordt daarom een gezellige bandavond georganiseerd, waarbij saamhorigheid tussen jong en oud hoog in het vaandel staat. Op de zaterdag wordt er ouderwets hard gefeest en is het de bedoeling om iedereen kruipend naar huis te laten gaan. De zondag is vooral bedoeld voor Stompwijkers en families. In het bijzijn van een aantal goede, talentvolle bands wordt er gezellig afgesloten en er kan hopelijk teruggekeken worden op een prachtig weekend!

Ook de indeling van het terrein wordt anders dan voorgaande jaren. Dit jaar komt er één groot overkapt middenterrein, voorzien van een groot podium, versnaperingstenten en een lange bar. Daarnaast komt er een knusse après-skitent te staan, waarbinnen een gezellige sfeer wordt gecreëerd.

De kaartverkoop is ook dit jaar weer online. De kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar via www.stompwijksummerland.nl. De datum van de kaartverkoopstart en verdere informatie over de kaartverkoop wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Blijf via social media op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Instagram en Facebook. Bekijk ook onze vernieuwde website!

Sleep all day. Party all night.

www.twitter.com/_summerland_

www.instagram.com/wearesummerland

www.facebook.com/stompwijksummerland