Celtic Night

Terwijl 26e april dichterbij komt, wordt de laatste hand gelegd aan de organisatie van het jaarlijkse Koningsnachconcert. Nadat Fanfare Juliana vorig jaar samenwerkte met DJ Rowin Bocxe en het jaar daarvoor met de Hekking B Band en Fool Speed Ahead, is er ook dit jaar weer een interessante samenwerking ontstaan. Samen met Jazz Like That, Blue Monday en een verteller verzorgen wij een gevulde Ierse avond: een Celtic Night.

Afgelopen woensdag is de eerste gezamenlijke repetitie geweest met orkest en dansers en het zag er al heel veelbelovend  uit.

Verschillende bekende en minder bekende Keltische stukken worden ten gehore gebracht, variërend van de muziek van Brave tot, natuurlijk, de Riverdance. En het mag gezegd worden: Jazz Like That heeft hier weer goed werk van gemaakt.

Natuurlijk kan ook Blue Monday op deze avond niet ontbreken. Ook zij zullen een aantal prachtige Ierse stukken laten horen. De avond wordt aan elkaar gepraat door middel van een traditioneel Iers sprookje.  

Wij hebben er zin in, hopelijk u ook. 

Kaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar bij Ruud en José, leden van Jazz Like That of bij de fanfare.

Tot ziens op zondagavond 26 april in de sporthal. De deur gaat open om 19:30u en we beginnen om 20:00u.