Stompwijk Summerland 2015

Stompwijk Summerland 2015

Wie dit leest ligt misschien nog aan het infuus bij te komen van een prachtige Koningsdag. Wij van de organisatie in ieder geval wel. Voor ons was dit een zwaar maar geniaal weekend. Naast Koningsdag stond namelijk het Summerlanduitje in de planning. Het was een gezellige avond en de heerlijk koude versnaperingen gingen er bij veel mensen goed in. Het uitje heeft de band van de groep nog sterker gemaakt dan het al was. Iedereen is hierdoor extra gemotiveerd om zich vol in te zetten voor het festival.

De start van de kaart- en drankbonnenverkoop komt steeds dichterbij. Aanstaande zaterdag is het al zover, dan klinkt het startschot voor de verkoop op www.stompijksummerland.nl. Zorg dat je er snel bij bent want op is op. Vooral als je straks hoort welke artiesten er staan te popelen om dit jaar op te treden op Stompwijk Summerland.

Aanstaande vrijdag maken we de line-up namelijk bekend. Het schema van dj’s en bands van de vrijdag, zaterdag en zondag is vanaf dan voor iedereen te bewonderen. De eerste uitlatingen over de line-up zijn via social media.

Altijd handig om alvast te weten, hier zijn de specificaties over de kaartprijzen. Voor de vrijdag en zaterdag zijn de kaarten los te koop voor €17,50, een schijntje gezien de artiesten die komen! Voor degenen die allebei de dagen willen komen, wat van harte aanbevolen is, zijn passe-partouts verkrijgbaar voor €30,-. De toegang is op de zondag geheel gratis.

Blijf via social media op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Instagram en Facebook.

Sleep all day. Party all night.