Kaartverkoop begonnen en line-up bekend!!!

Kaartverkoop begonnen en line-up bekend!

Afgelopen zaterdag is de kaart- en consumptiebonnen van Stompwijk Summerland explosief van start gegaan. In een paar dagen zijn de eerste 300 kaarten alweer verkocht. Het is ook niet geheel onbegrijpelijk, gezien de line-up die op de vrijwilligers- en vrienden van Summerlandborrel op vrijdag bekend is gemaakt. Er staat een geweldige show met veel goede bekende bands en DJ’s in de planning. Voor degenen die het op één of andere manier gemist hebben, hieronder staat de line-up van de drie legendarische dagen.

Vrijdag 3 juli:                               Zaterdag 4 juli:                     Zondag 5 juli:

Pater Moeskroen                             Ran-D                                   Kindermiddag

Fragment                                       Partysquad                            Popgunn

DJ Nilo                                           Artistic Raw                           Dirty Denims

                                                    Rowin Boxce                           Pitcher

Vrijdag 3 juli treden de Engelse coverband Fragment, Nederlandse Folksband Pater Moeskroen en DJ Nilo op. Op zaterdag 4 juli staan Dance dj-team Partysquad, aanstormend talenten Artistic Raw en Rowin Bocxe en de bekende Hardstyle-dj Ran-D op het programma. Zondag 5 juli is er een gratis programma voor jong en oud, met een kindermiddag en optredens van onder andere Dirty Denims en Popgunnn. Voor de kaart- en consumptiebonnenverkoop kunt u naar www.stompwijksummerland.nl. Wees er snel bij want de kaarten gaan als warme broodjes over de toonbank. 

Zoals eerder gezegd was afgelopen vrijdag de vrijwilligers- en vrienden van Summerlandborrel. Bij deze bijeenkomst werden de vrijwilligers en vrienden van Summerland van vorig jaar in het zonnetje gezet onder het genot van een drankje. Daarnaast werd de line-up daar gelanceerd door middel van het promofilmpje, op Youtube te vinden als ‘Stompwijk Summerland Promo 2015’. Aanmelden om vriend van Summerland te worden kan via de website. Als vriend van Summerland helpt u het voortbestaan van het festival enorm. Daarnaast krijgt u een ware vipbehandeling, meer hierover staat op de site. 

Blijf via social media op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Instagram en Facebook.

Sleep all day. Party all night.

www.twitter.com/_summerland_

www.instagram.com/wearesummerland

www.facebook.com/stompwijksummerland