Klaverjassen Stompwijk ‘92

Het zit er helaas alweer op! Vrijdag  24 april was de laatste klaverjasavond voor dit seizoen in de kantine van Stompwijk ’92… Maar niet getreurd, het volgende seizoen gaan wij weer vrolijk verder met deze gezellige avonden. Wij willen vanaf september weer gaan beginnen. De precieze data weten wij nog niet, dus houd daarom de Dorpsketting en onze facebookpagina goed in de gaten.

Voor dit seizoen willen wij iedereen bedanken die ons heeft geholpen en gesponsord. Maar natuurlijk willen we ook alle kaarters bedanken die er elke keer weer voor gezorgd hebben dat het geslaagde avonden waren.  We hebben er met z’n allen voor gezorgd dat er een mooi bedrag bij elkaar is opgehaald voor de Stompwijkse club. Wij hopen hiermee dat we de club een steuntje in de rug kunnen bieden.

Hieronder de einduitslag van vrijdag 24 april 2015:

1.

Con & Karin

5403 punten

2.

Jos & Frank

5398 punten

3.

Yvonne & Wybo

5363 punten

4.

Amber & Iris

5287 punten

5.

Frans & Hans

5185 punten

6.

Marga & Petra

5104 punten

Troostprijs

Ellen & Willem

3509 punten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes, Naomi en Rachelle Lelieveld  

Beschrijving: https://www.facebook.com/images/fb_icon_325x325.png www.facebook.com/Klaverjassenstompwijk

 

redactie

Wij hebben met de redactie heerlijk gegeten van de door Marga en Petra gewonnen prijs bij de klaverjasavond.

Een Italiaanse maaltje.  

Bellissimo! 

Bedankt!